BRYGHUSET

BRYGHUSET

1/ Fra malt og humle

Bryghusets øl er resultat af godt håndværk. Først blander brygmesteren særligt behandlet vand med knust malt. Mæsken, som denne blanding kaldes, opvarmes og urten – den sukkerholdige væske – sies fra.

BRYGHUSET

4/ Efter endt lagring

Når øllet er lagret færdigt, filtreres det og lægges på specielle øltanke i bryghusets kølerum. Herfra bliver det fyldt på fustager, klar til servering.


BRYGHUSET

2/ Urten tilsættes humle

…der giver øllet sit særpræg. Til nogle øltyper tilsættes også andre ingredienser som fx krydderier, urter, kaffe og råsukker. Urten koges op og centrifugeres let, køles, beluftes og fyldes over på gæringstankene.

BRYGHUSET

5/ Godt håndværk

Øl fra Nørrebro Bryghus er håndbrygget, og det behandles meget nænsomt. Derfor giver det også en helt enestående og frisk smagsoplevelse, hvor alle duft- og smagsnuancer står knivskarpt.


BRYGHUSET

3/ Nu tilsættes ølgær

…og gæringsprocessen begynder.
Efter omkring en uges gæring køles øllet ned, og det spæde øl lagrer herefter færdigt over en til flere uger, afhængigt af øltypen.

BRYGHUSET

6/ Nyd den autentiske smag

Øl som smager godt, dufter godt og ser godt ud. Øl som altid er friskbygget, giver en enestående og intens smagsoplevelse.