FEST/EVENTS

Festligt indslag af højeste kvalitet

Til fest og events, vækker Kalles Ølknallert altid opsigt og vil blive husket, som et festligt indslag af højeste kvalitet med økologisk fadøl fra Nørrebro Bryghus.

Ølknallert til fodbold på kløveren

Kalles Øl er det ideelle indslag, når der skal serveres en oplevelse ud over det sædvanlige. Kvaliteten er i højsædet og charmen er på sin plads.
En perfekt løsning til f.eks. et bryllup, hvor man gerne vil imponere med sin gæstfrihed – og gourmet øl!

 

Danmarks første CO2 neutrale bryghus

close up ølhaner
Nørrebro Bryghus er Danmarks første CO2 neutrale bryghus og alt øllet er økologisk. Øl som smager godt, dufter godt og ser godt ud. Øl som altid er friskbygget og giver en enestående og intens smagsoplevelse. Nørrebro Bryghus producerer øl i små serier, og totalt set vil man højst brygge 10.-20.000 liter øl om måneden.

Samarbejde med Kalles Øl på større events?!

Til større events, messer, koncerter, festivals o.lign. vil det ofte være belejligt for dig som arrangør at indgå samarbejde med Kalles Øl. Vi kommer med hele eller dele af vores setup og står for alt i forbindelse med salget/serveringen.

Ring eller skriv, så finder vi en løsning!

Private arrangementer og mindre events!

Til mindre events eller private arrangementer, er Kalles Øl en stensikker succes!
.

Ølknallert2

Det kan være alt fra én time og opefter afhængig af, hvor øltørstige selskabet er! Vi stiller med fri bar, i form af et nærmere aftalt antal fustager. Som udgangspunkt leverer vi 4 forskellige fustager, hver indeholdende 50 øl á 0,40L. De 4 typiske varianter er: Stuykmann Witt, Ravnsborg Rød, Ceske Böhmer og New York Lager.

 

Firmaarrangementer!

Ølknallert1
Til firmaevents hos kunder, på messer, i det offentlige rum, til produktlanceringer, i virksomheden eller et helt sjette sted kan Kalles Øl bidrage til den gode stemning. Vi vækker altid opsigt og giver folk en undskyldning for at stoppe op, herefter er det din opgave at formidle budskabet!

Velgørenhed!

Vi bakker gerne op om velgørenhedsarrangementer, hvor en del af vores omsætning går til et godt formål, hvis bare vi kan deltage på Jeres arrangement. Tøv ikke med at kontakte os i sådanne tilfælde.

Alt vores udstyr og materiel er godkendt af fødevarestyrrelsen.